Administratiekantoor & Fiscaal Adviesbureau AFBW is gespecialiseerd in heldere en begrijpende taal antwoord geven op uw vragen omtrent belastingwetgeving en administratie.

Wij richten ons op zelfstandigen zonder personeel (ZZP) en het midden- en kleinbedrijf en verwerken voor onze klanten financiële administraties, stellen jaarrapportages, prognoses, begrotingen en bijbehorende belastingaangiften samen en verzorgen de salarisadministratie voor bedrijven en stichtingen. Ook worden wij met regelmaat als professional ingehuurd om tijdelijk personeelstekorten op te lossen of achterstanden weg te werken.

Alles binnen één kantoor met één aanspreekpunt. Daarom kunnen wij u garanderen dat onze dienstverlening gekenmerkt wordt door persoonlijk, klantgericht optreden met hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven.

Voor grote, maar ook voor kleine zaken bent u van harte welkom!

Rolde

Is uw bedrijf gevestigd in Rolde en bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.


Contact

Administratiekantoor & Fiscaal Adviesbureau AFBW
Postbus 748
9400 AS ASSEN

E-mail: info@afbw2.nl
Telefoonnr.: 06-22995560

KVK nr. 62795554
BTW ID: NL001768168B90

Een kleine waarschuwing: wij zijn open, enthousiast, intuïtief en recht-voor-zijn-raap.  Houdt u niet van eerlijkheid, een scherpe blik of directe communicatie, dan is Administratiekantoor & Fiscaal Adviesbureau AFBW voor u niet geschikt.